SAVE THE DATE 2021

“ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE” – KONGRES EASC

pátek 17.9. od 16-20 hod. a v sobotu 18.9. od 9-19 hod.

“Kdo jsem v současném měnícím se světě?”
Zkoumání identityv měnících se časech

 

To byl titul kongresu, který se měl konat v Barceloně v roce 2020. Poté jsme skutečně zažili, jak se svět v roce 2020 proměnil. Nové online skutečnosti, home office, omezení mezilidských kontaktů… prožíváme tyto změny každý den ve svých soukromých životech, v práci, v každém věku.

Mysleli jsme si, že v roce 2021 budeme moci kongres EASC v Barceloně uskutečnit, přímo na místě a tváří v tvář. Znovu nás ale dostihl měnící se svět.

A přesto jsme v mnoha bodech dále, než jsme byli v roce 2020. Nyní víme, jak zvládat setkání online, jak zůstávat v kontaktu, a snažíme se o to i přes “zachovávání společenského odstupu”.

V září 2021 proto EASC uskuteční svůj kongres v novém formátu! Digitálně a nikoliv naživo v Barceloně. To si ponecháme na rok 2022!

Co nás na kongresu čeká? V pátek začneme poutavým online setkáním s příspěvky ze společnosti, která nám jako koučům a supervizorům poskytuje nové podněty. Setkáme se online, abychom diskutovali a vyměňovali si zkušenosti. A v sobotu budeme vzájemně sdílet své znalosti, dovednosti a chuť do života při online workshopech, ve kterých si členové budou předávat zkušenosti a vyměňovat poznatky.

 

Mottem dneška je:  “ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE” – SAVE THE DATE 2021
V pátek 17. září od 16-20 hod. a v sobotu 18. září od 9-19 hod.!

Buďte přitom, za malý finanční příspěvek. Těšte se na výměnu zkušeností a setkávání s druhými, buďte otevření novým myšlenkám, budování kontaktů a vzájemné spolupráci! Vše proběhne tak, jak jsme v EASC zvyklí: profesionálně, tvůřčím způsobem, se zaměřením na řešení a s evropským přesahem! Překlad bude samozřejmě zajištěn.

Ozveme se opět koncem dubna s novými informacemi a dalšími podrobnostmi!

 EASC vás zve

17. a 18. září “Kdo jsem v současném měnícím se světě?” - profesionální výměna zkušeností koučů a supervizorů se zajímavými příspěvky, budováním kontaktů, workshopy a zábavou!

Buďte přitom!