5 Steps to create a leading website as a coach or supervisor

Websites should facilitate connections, particularly for coaches and supervisors, serving as the initial point of contact with clients. In her workshop, Jana Wieduwilt, a Marketing Coach with 21 years of experience, explored 5 essential steps to transform your website into a unifying platform. Topics covered for example the Goldfish Hook, the enchanting WIIFM Formula, and Personal Injection.

Jana Wieduwilt, www.wieduwilt-kommunikation.de (the mentioned workshop you’ll find here: https://wieduwilt-kommunikation.de/warteliste-chatgpt-kurs/)

 

Text v češtině

5 kroků k vytvoření špičkové webové stránky jako kouč nebo vedoucí pracovník

Webové stránky by měly usnadňovat navazování kontaktů, zejména pro kouče a supervizory, a sloužit jako první kontaktní místo s klienty. Jana Wieduwiltová, marketingová koučka s 21letou praxí, představila na svém workshopu 5 základních kroků, jak proměnit webové stránky v propojovací platformu. Témata zahrnovala háček zlaté rybky, kouzelnou formuli WIIFM a osobní přístup.

Jana Wieduwilt, www.wieduwilt-kommunikation.de (zmíněný workshop najdete zde: https://wieduwilt-kommunikation.de/warteliste-chatgpt-kurs/).